Previous Page | Next Page

by DrO at 11:40 AM EDT on March 15, 2016
i've been out of the loop of things in general so wasn't sure how much vgmstream leveraged things with ogg. thanks for the clarification.

btw, where is the best place for getting source code for vgmstream? and yes, I'd assumed that the Winamp plug-in is basically unsupported unless someone still wanting to use it steps up to try to do something about it.
by hcs at 9:25 PM EDT on March 15, 2016
Whenever I need it I get it from kode54's GitLab.

Though his GitHub repo is at the same commit.
by AnonRunzes at 9:52 AM EDT on March 29, 2016
Are the SGB/SGH formats even supported yet? I can play a .SGB format without any problems on MPC-HC - heck, I'll even decode it using ffmpeg if I wanted to.

edited 9:55 AM EDT March 29, 2016
by smashbros855 at 1:00 PM EDT on April 12, 2016
i found something wrong with playing the idsp files from WiiU's game "Taiko no Tatsujin - Atsumete Tomodachi Daisakusen!"
it just play in weird way, did i do something wrong directions ?
Loop point for Drakengard (and possibly other) SS2 streams by Moose at 9:24 AM EDT on April 15, 2016
It's the 4 byte little-endian number at 0x18 (assuming the first four bytes are "53 53 68 64"). It's probably only for this game (I found a REALLY OVERSIZED "cavia stream format" magic number when i was ripping them again for stupid reasons), but if someone could try it out with other SS2s, that'd be nice.
by RetroFanatic at 1:13 PM EDT on April 19, 2016
Umm, vgmstream all of a sudden doesn't show up in the plugin list in winamp.

No, I didn't change anything in it. Not that I know of. Yes, the dll file is still in the plugin folder.

Any ideas of what's wrong?

edited 1:13 PM EDT April 19, 2016
by Kirishima at 10:16 PM EDT on April 19, 2016
@retrofanatic
Have you tried reinstalling winamp then vgmstream?
edited 10:17 PM EDT April 19, 2016

edited 10:19 PM EDT April 19, 2016
by DrO at 12:12 PM EDT on April 21, 2016
if there's no trace of it in the plug-in list (which implies using an older version of Winamp - as the later 5.6x releases show 'not loaded' if it was found but there was an issue), then re-installing vgmstream is probably the best first option to do (and if possible, using a current patched winamp release) as that won't mess with the files unlike some earlier winamp releases would do :(
by hcs at 1:07 PM EDT on April 21, 2016
Oh nice, I never knew about getwinamp.com, thanks!
by robotortoise at 4:51 PM EDT on April 21, 2016
vgmstream seems to not like it if the header at 0x09 in a CWAV is set to 01.

http://hcs64.com/mboard/forum.php?showthread=45018

Is there a way to fix this, please?

Previous Page | Next Page
Go to Page 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222

Search this thread

Show all threads

Reply to this thread:

User Name Tags:

bold: [b]bold[/b]
italics: [i]italics[/i]
emphasis: [em]emphasis[/em]
underline: [u]underline[/u]
small: [small]small[/small]
Link: [url=http://www.google.com]Link[/url]

[img=https://www.hcs64.com/images/mm1.png]
Password
Subject
Message

HCS Forum Index
Halley's Comet Software
forum source
Generated in 0.0328s;